~Hands on~ of ~op Afstand~

Waarom een healing?

Een healing kan je weer in balans brengen en de eventuele blokkades opheffen.
Het brengt je in een diepe ontspanning dus je mag alles loslaten en ontspannen.

Het kan ook een mooie ondersteuning zijn bij het verwerken van moeilijke/pijnlijke stukken in je leven, bv. na een operatie, het verlies van een geliefde, een burn-out.
Noem het maar.​

Wat houdt een healing dan in?

Healing is een overdracht van energie. En ik ben dus eigenlijk het doorgeefluik wat jou de helende energie door mag geven.

~ Hands on ~

We overleggen eerst waar je eventueel last van hebt en dan mag je lekker gaan liggen.
Ik ga me verbinden met jou en weet dan met welke energie er het beste gewerkt kan worden, zodat jij de behandeling krijgt die, op dat moment, het beste is voor jou. Het afstemmen/verbinden met jou is een beetje hetzelfde als een zender van een radio zoeken.

Veelal wordt er met Mahatma energie gewerkt maar doordat er nog veel meer energieën zijn kan het mooi op jou afgestemd worden.

​Als de behandeling klaar is mag je nog even blijven liggen en verlaat ik de ruimte, zodat je lichaam tot rust kan komen want er is van binnen veel gebeurt.  
Na ongeveer 15 minuten krijg je van mij een glas water en is er ruimte om de behandeling te bespreken.

Ik werk o.a. met:
Mahatma energie,
Melchizedek energie,
Arcturiaanse energie,
Divine energie,
Angel Light.

~ Op afstand ~

Deze sessies zijn ook op afstand te verkrijgen.
Zo is er bv elke dinsdagavond een healing op afstand!
Dat is een groep waar je voor €7.50 per keer aan mee kan doen.
Maar ook als je privé een healing op afstand wil is dat mogelijk.
Deze prijs is €40.00

En het is in deze tijd, waar we nu in leven, zo fijn om dit elke week te ontvangen want we worden ons steeds meer bewust van wat we voelen en wie we zijn en kunnen op die manier dichterbij ons zelf blijven en alles op een afstandje bekijken!

Heb je hier vragen over… neem dan contact op met mij.

Let op!!!
De energieën waar ik mee werk zijn elektromagnetisch geladen en zeer krachtig maar heeft wel een aantal aandachtspunten:

* De energie kan (als je last hebt van epilepsie) een epileptische aanval triggeren en wordt dan ook afgeraden om te gebruiken als je hier last van hebt.
* Dit kan ook bij dieren zo zijn.
* De energie kan ook een nadelig effect hebben op een pacemaker en zelfs een verstoring veroorzaken.
* En de energie kan een zeer nadelig effect hebben op personen die een ernstig psychisch verleden hebben, denk hierbij aan bijvoorbeeld psychoses.


Enkele reacties op de healing op afstand.

Wel Atie, wat een bijzondere gave heb je ik mocht nog nooit dit gevoel ervaren , ik voelde van alles maar wel afwisselend . Het begon met warmte ter hoogte van mijn handpalmen , daarna voelde ik een soort van ‘golf ‘ vanaf mijn onderbuik tot mijn hoofd , en in mijn hoofd waaide het weg, achter mijn oogholtes voelde ik, dan even die Kracht ervan. Er waren tussentijden van niets voelen / rust. dan weer warme handpalmen en vervolgens de ‘golven’ weer …. dit herhaalde zich …..ik heb even iets gevoeld thv mijn ondergebit en linker onderkaak alsook even iets in mijn rechterelleboog. Naar het einde toe werd mijn hoofd in het kussen ‘geduwd ‘ waardoor er een heel ontspannen gevoel kwam vanuit mijn nek , zaaalig ! De healing nam al mijn spanningen die ik vandaag heb ondervonden helemaal weg. Ja, een heel verslag van mij hé….Een zeer mooie ervaring waarvoor ik jou hartelijk wil bedanken lieve Atie !


Lieve Atie, dankjewel voor de mooie healing gisteravond Ik voelde het in heel mijn lichaam zinderen maar vooral in mijn hoofd en mijn hart voelde ik de energie werken. Er kwam een tintelende hitte in mijn lichaam. Na de healing had ik echt zoveel energie Ik heb geslapen als een roos en ben deze morgen met een heel fijn gevoel opgestaan Dankjewel lieve schat en een hele fijne dag


Dank je wel lieve Atie Er stroomde heel wat energie door me heen. Mijn lichaam werd heel warm en ik had tintelingen in mijn handen en voeten. Heel bijzonder.
Fijne avond.


Wauw. Omdat ik me na de healing me nog niet lekker voelde. Heeft Atie vandaag nog een healing gedaan voor me. Deze kwam zo binnen dat ik er zelf van schrok. Het leek net of iemand mijn handen vastpakte en me liet zweven. Wat een mooie en aparte belevenis was dat. Het is nu ongeveer een uurtje na de healing en ik voel me een stuk beter. Meer energie en meer rust in mijn lijf. Nogmaals bedankt Atie voor deze bijzondere ervaring. En zodra het weer mag, maken we snel een afspraak want er zitten nog genoeg blokkades waar ik vanaf wil.


Dit stukje deelde ik op mijn fb groep maar wil het hier ook graag delen.

Jaren geleden gaf ik ook healing op afstand.
Er was toen iemand die vroeg of ze ook haar man mocht opgeven want die had zo’n last van zijn rug en slikte daar ook medicijnen voor, maar ze wilde het niet tegen hem zeggen want hij geloofde er toch niet in.
Dus die stond elke week ook op mijn lijstje en kreeg zo ook elke week de healing.

Tijdens oud en nieuw heeft dat een aantal weken stil gelegen en daarna weer door, elke week.
Maar op een gegeven moment ben ik er, door omstandigheden, helemaal mee gestopt.
Op een keer raakte we in gesprek over haar man en ze zei, “het hielp echt hoor want een poosje na dat jij gestopt was vroeg mijn man weer waar zijn medicijnen gebleven waren omdat hij daar mee gestopt was tijdens de maanden van de healing, want de pijn was een stuk minder “

Dat was het allermooiste wat ik hoorde, omdat er heel veel mensen zijn die vinden/denken dat het toch niks doet omdat ze het ( net als die man) niet geloven dat het zo werkt of omdat ze het toch niet voelen!

Wens jullie een prachtige dag,

Liefs, Atie❤️

LET OP!!!!!!!!! Ik ben geen arts! Dus als je ziek bent, ga je naar de dokter!